<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12472067\x26blogName\x3dF+R+%C3%85+G+A+F+A+R+B+R+O+R+N\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://fragafarbrorn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://fragafarbrorn.blogspot.com/\x26vt\x3d-1931585558718360899', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Hej och välkommen till "Fråga Farbrorn". Här kan du ställa frågor om allt mellan himmel och jord! Det kommer företrädesvis att handla om sex förstås.

Posta din fråga genom att klicka här eller maila den till fragafarbrorn@gmail.com nu!

27 december, 2005

Hamnvåg

Tsunami, tsunami came washing over me.

Är jag ensam om att finna mig själv, nynna, sjunga och lyssna på denna fantastiska låt. För visst kittlar det fantasin att utmana det kollektiva geggandet i medierna i dessa dagar.

Bästa Laila!

Inte alls. De vansinniga gatupredikanterna skrev denna hymn, enkom för att fånga melankolin i denna stund. De tillhör några av de få vanliga människor som kan se förbi den linjära tidsuppfattningen, och det ska de ha ett visst mått aktning för. Dessutom har Richey en trädgårdsslang av anmärkningsvärda dimensioner. Ja, han lever. Ja, vi umgås regelbundet.

Farbrorn

 

2 svar:

Anonymous Anonym skrev...

fast manic betyder manisk och inte vansinnig, men det låter onekligen rätt bra ändå

11:57 fm  
Blogger AA skrev...

Det är fullt möjligt att det är så. Det var dock inte vad Farbrorn skrev. Vansinniga gatupredikanter skrev han. Det är någonting helt annat det.

1:03 em  

skriv nytt svar

tillbaka till fråga farbrorn