<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12472067\x26blogName\x3dF+R+%C3%85+G+A+F+A+R+B+R+O+R+N\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://fragafarbrorn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://fragafarbrorn.blogspot.com/\x26vt\x3d-1931585558718360899', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Hej och välkommen till "Fråga Farbrorn". Här kan du ställa frågor om allt mellan himmel och jord! Det kommer företrädesvis att handla om sex förstås.

Posta din fråga genom att klicka här eller maila den till fragafarbrorn@gmail.com nu!

22 december, 2005

Grangren grangren grangren

Käre farbror Kaleghis, jag har en fråga. Det är så att jag och en s ka kamrat har en liten dispyt. Jag hävdar att ha julgran i vuxen ålder är ett sätt att förlänga barndommen och att det är ett uttryck för ett livligt barnasinne. Han är en bitter surgubbe som anser att det ger vuxenpoäng att ha julgran. Gissa om han har julgran eller inte.

Vem har rätt:)

The one you loves to hate

Hej Flickan!

Ni har båda fel. Granens primära syfte i hemmet var från början att ha en källa till granris inom bekvämt avstånd. Granriset användes till att rensa ändtarm, öron, vagina och strupe i juletid. Jag föreslår att du börjar använda granen på det sättet igen, då är allt i sin ordning igen.

Farbrorn