<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12472067\x26blogName\x3dF+R+%C3%85+G+A+F+A+R+B+R+O+R+N\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://fragafarbrorn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://fragafarbrorn.blogspot.com/\x26vt\x3d-1931585558718360899', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Hej och välkommen till "Fråga Farbrorn". Här kan du ställa frågor om allt mellan himmel och jord! Det kommer företrädesvis att handla om sex förstås.

Posta din fråga genom att klicka här eller maila den till fragafarbrorn@gmail.com nu!

14 december, 2005

Det tycker jag verkar bra för framtiden...

jag undrar om det du vet skillnaden mellan grönsåpa och gulsåpa. Innehållsförteckningarna (Grumme) ser likadana ut (enligt min bror), men det står ändå på den gröna att man ska använda den gula vid behandling av trägolv, så någon skillnad måste det ju vara. Kan det ha något att göra med tillverkningen kanske? Typ extra virgin olive oil, fast såpa då...

Mmmm, vad det luktar gott med golv tvättade med såpa. Det luktar RENT! Inga vårblommor, eller sommarängar, eller vildäpplen eller andra konstgjorda lukter.

Hälsningar
Bibbi

Hej fru Storbyst!

Visst är det som du säger, att vårblommor osv är helt och hållet förkastligt. Men kom ihåg att det kan vara fint att vara smutsig också, riktigt riktigt smutsig.

Vad gäller din fråga är det faktiskt så att det inte är någon som helst skillnad på de olika produkterna. Förutom att de hällt i grönt färgämne i den icke-gula varianten. Det gröna färgämnet kommer från riktigt infekterat snor, så den skulle jag hålla mig borta från om jag var du. Speciellt när elixiren i övrigt har samma innehåll.

Snör nu på din kort-korta french-maid-uniform och ut och svabba!

Farbrorn