<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12472067\x26blogName\x3dF+R+%C3%85+G+A+F+A+R+B+R+O+R+N\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://fragafarbrorn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://fragafarbrorn.blogspot.com/\x26vt\x3d-1931585558718360899', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Hej och välkommen till "Fråga Farbrorn". Här kan du ställa frågor om allt mellan himmel och jord! Det kommer företrädesvis att handla om sex förstås.

Posta din fråga genom att klicka här eller maila den till fragafarbrorn@gmail.com nu!

03 februari, 2006

Små små små kålhuvuden

Är det inte så att Belgien och speciellt Bryssel är det gaytätaste stället på jorden? Vet några bekanta som ska åka dit på "grabbresa". Det är väl ett väldigt dåligt svepskäl för att de vill leka "gömma bussen i pastejköket" egentligen?

/Klaus von Anus (Ja till Eu! 100 000 tyska bögar!)

Bäste Riggwälter!

Nja, bögtätast är Lycksele. Men Bryssel ligger på en hedrande 127:e plats och dina "bekanta" kommer med största säkerhet att vispa runt i avföringen på sin resa. Inget ont i detta dock, köttglasspinnen är till för att användas. På alla tänkbara sätt.

Farbrorn