<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12472067\x26blogName\x3dF+R+%C3%85+G+A+F+A+R+B+R+O+R+N\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://fragafarbrorn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://fragafarbrorn.blogspot.com/\x26vt\x3d-1931585558718360899', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Hej och välkommen till "Fråga Farbrorn". Här kan du ställa frågor om allt mellan himmel och jord! Det kommer företrädesvis att handla om sex förstås.

Posta din fråga genom att klicka här eller maila den till fragafarbrorn@gmail.com nu!

17 augusti, 2005

Gröna rum

Hej Farbrorn!

På flera håll i stan så finns det träd som luktar ungefär som spyor just nu. Jag antar att det är en del av trädens mognadsprocess. Kan du säga vilken art det är som luktar så illa?
I min hemstad kantas för övrigt torget av oxel. Oxeln luktar också varje år men inte spyor utan sperma.

Hallå Bertil!

Visst finns det träd som luktar vomeringsresultat. Men det är inte dessa träd du doftat nu. Svaret är enklare än så. Det sitter helt enkelt kvar en intorkad kaka av kräks i din mustasch.

Att oxeln doftar mänsklig säd är däremot helt sant. Det är naturens underfundiga sätt att hjälpa trädet på ett något långsökt sätt. Doften ökar kvinnornas brunst, vilket ger fler amorösa brottningsmatcher i sensommarnätterna. Det är förstås inte helt ovanligt att det rotas en del i pastejköket under sådana sessioner. Detta kan resultera i en efterföljande tarmtömning i omedelbar närhet till en oxel, som i sin tur naturligtvis ger en fin extrados näring till nämnda träd.

Är det inte fantastiskt?

Farbrorn