<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12472067\x26blogName\x3dF+R+%C3%85+G+A+F+A+R+B+R+O+R+N\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://fragafarbrorn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://fragafarbrorn.blogspot.com/\x26vt\x3d-1931585558718360899', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Hej och välkommen till "Fråga Farbrorn". Här kan du ställa frågor om allt mellan himmel och jord! Det kommer företrädesvis att handla om sex förstås.

Posta din fråga genom att klicka här eller maila den till fragafarbrorn@gmail.com nu!

27 juni, 2006

Den som söker...

Jag är nybliven singel. Var kan jag lättast få tag i en slampa?

Bäste Jose!

De finns överallt. Öppna bara ögonen och se dig omkring. Det svåraste är nog egentligen inte var du ska leta, utan hur du ska gå tillväga därefter.

Hittar du ändå ingen, så är en riktlinje att de finns klasvis av dem på barer där det är för trångt för att sitta, där det spelas dålig musik och där det är långa köer. De gillar att trängas, de små liven. Leta INTE på mysiga ställen, på bekväma ställen eller där de spelar bra musik.

Farbrorn

Etiketter: , ,

 

22 juni, 2006

Upptäckt

vad är värst, att någon öppnar toadörren när man pissar eller bajsar? Tänk på att det är större risk att man visar penis när man urinerar eftersom den oftast göms när man sitter ner och gör nummer 2.

Har du en bra kommentar man kan säga om man blir påkommen?

/Jonas

Bäste Tummen!

En liten kommentar först, i mitt fall göms inte den ådrige i sittande läge. Den skulle då få en ordentlig groundtouch vilket medför visst obehag.

Nåväl, för vanliga människor uppstår inte detta problem. Inget av scenariona du målar upp är speciellt dåligt. Du måste bara inse hur det ligger till. Det finns inga universalkommentarer för de här situationerna, du får helt enkelt improvisera dig fram. Försök att hitta den rätta balansen mellan känsla och stil. Att nämna Ragnar Dahlberg i slika situationer är ofta mycket givande.

Farbrorn

Etiketter: , ,

 

Pikanta dofter

Varför luktar rövsvett sämre än armhålssvett?

Glad Midsommar, Fröken!

Det är inte alls som du skriver. Det är helt fel. Du har nog luktat på någonting annat.

Farbrorn

Etiketter: ,

 

19 juni, 2006

Blåsa i flöjten

Hej Farbrorn,

Du är ju en berest man. Vad är sant och vad är falskt i låten "Till Paris" och varför kan alla svenskar spela den på blockflöjt?

/Stina 15 vårar

God natt Stumpan!

Sanningen är att man faktiskt kan rida till paris på en gris. Det är däremot falskt att det tar flera år. Det tar max 2 månader på en hyfsat tränad medelålders galt.

Att många kan spela den på flöjt, är en vanlig missuppfattning. Det är bara skryt.

Farbrorn

Etiketter: ,

 

Sås

Hej
Är paris en bra stad att åka till om man vill ha sex?

Bäste Rikard Wolf!

Ja det är en bra plats. Du kan tex idka samlag högst upp i eiffeltornet och samtidigt få en fin vy över staden. Synergieffekter är icke att förakta i slika sammanhang.

Farbrorn

 

13 juni, 2006

Skinka x 2

Hej,
Är man en slampa om man visar sin stjärt på en reklamfilm för att tjäna pengar?
TT

Bäste Vojör!

Naturligtvis inte. Att inte ta chansen att tjäna pengar på sin kropp är enbart dumdristigt och gör absolut ingen glad.

Farbrorn

 

01 juni, 2006

Brumbrum

Jag funderar på att köpa en bil. Hur mycket bör jag vara villig att ge för en bil som inte krånglar allt för mycket?

/Ted

Bästa Katitzi!

1500, mer än så behöver du inte ge. Hittar du en motivlackerad bild med en stor älg på huven kan du skatta dig lycklig!

Farbrorn

 

Gåvor igen

Hur får man en tjej?

Detta har besvarats tidigare

Farbrorn

 

CV

Hur gör man bäst för att söka étt nytt jobb?

Bäste Missnöjd!

Det bästa du kan göra är att tvinga in dig själv i en situation med stor press. Gå med bestämda steg in på chefens rum. Dra ned byxorna och hoppa upp på huk på skrivbordet där du så snabbt som möjligt lägger en fempoängare.

Nu kommer motivationen att hitta ett nytt jobb öka markant.

Farbrorn

 

Värdelös

Varför vill ingen vara min pojkvän?

God Förmiddag!

Förmodligen för att du är ful. Du behöver visa dina inre kvalitéer bättre. Ett exempel kan vara att ha den här på dig nästa gång du går ut och dansar.

Lycka till!

Farbrorn