<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12472067\x26blogName\x3dF+R+%C3%85+G+A+F+A+R+B+R+O+R+N\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://fragafarbrorn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://fragafarbrorn.blogspot.com/\x26vt\x3d-1931585558718360899', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Hej och välkommen till "Fråga Farbrorn". Här kan du ställa frågor om allt mellan himmel och jord! Det kommer företrädesvis att handla om sex förstås.

Posta din fråga genom att klicka här eller maila den till fragafarbrorn@gmail.com nu!

29 mars, 2006

Ej sand, ej hav, ej svallande våg

Käre Farbror Bo
Har forskarna kunnat bevisa när den första avsugningen ägde rum?
/Fabio

God morgon, Hårfager!

Det första tutandet i luren utfördes av urkon Audhumbla. Det skedde arla i urtid och det var inte alls tårna hon först slickade fram på Bure. Ja, du förstår nog...

Farbrorn

 

28 mars, 2006

Vardagsproblematik

Jag är fan konstant kåt.
Vad ska jag göra åt det?
Med vänliga hälsningar
Ricky Hornyman

God middag, Diskuskastaren!

Om du väljer att träda från den uppenbara vägen, så föreslår jag abnorm ohygien. Undvik alla former av tvagning i 27-66 dagar och med tiden kommer du bli så vämjelig tom för dig själv, att du tappar alla tankar på otukt.

Farbrorn

 

Vinklar och kurvor

Kära Farbrorn,

Jag har en vän som hävdar att för bästa komfort bör penis vara vriden något åt höger då det ska idkas samlag. Detta är inget jag någon erfarenhet av och har hitills varit nöjd; nu börjar jag däremot undra om jag har gått miste om något som är alldeles speciellt? Dessutom undrar jag ifall en mans politiska åsikter sitter i penisen och dess böjning, i så fall, vad för slags penis passar en kommunist?

Vänliga hälsningar
"Kommunisten"

Bästa Frun!

Du berör några mycket intressanta vetenskaper, och det glädjer mig! Penis vridning är av stor vikt vid genomförande av samlag av samtliga typer. Jag skulle egentligen kunna skriva en hel bok i ämnet, men för att fatta mig kort ska jag rada upp några tumregler och obestridda fakta.

* Böjning åt vänster leder till större njutning för kvinnor med mycket pigment och har minsta kupstorlek C.

* Böjning åt höger leder oftare till för tidig utlösning hos kvinnan.

* Stark avslutande uppåtgående kurva är uppskattat av de flesta, men innebär alltid att bäraren är bestyckad med hartänder.

Lycka till i sökandet efter den optimala geometrin!

Farbrorn

 

Mellanskinksgnuggning

vad anser farbrorn om arsling?

/ted

Käre Åström!

Arsling är en av de ädlare konstformerna och bedrivs den på rätt sätt är det en fröjd för både öra, öga, lukt och smak. Ett varningens finger är dock på sin plats, det finns många lurendrejare och spelevinkar där ute, som förstör för de dedikerade ärkearslarna.

Farbrorn

 

Osäker

Får man vara otrogen?

J.H.

Bäste Ted!

Det beror lite på. Men det enkla svaret är anus.

Farbrorn

 

Multipla kalufser

Hej.
Jag har hört att du är bra på freudiansk drömtydning. Inatt drömde jag att jag hade flera blonda tjejer i sängen. Vad betyder det. Betyder det att jag är homosexuell?
/Mr G

Hej Greger!

Det blonda håret symboliserar färgen gult, guld och urin. Du bör söka dig till kiss- och bajssex. Då hörsammar du dina innersta önskemål.

Farbrorn

 

14 mars, 2006

Substitut och leksaker

Hej
Vad rekomenderar du för sexhjälpmedel för en 30+ kvinna i sina bästa år. Kom gärna med förslag på något lite mer orginellt än en dildo, gärna något man kan tillverka själv.
ta ta
Evelyn

Hej Trumslagerskan!

Förstår att du tröttnat på plastpålarna. Här är det endast fantasin som sätter gränser och för att få igång din ska jag ge dig några mer eller mindre avancerade exempel.

1. Clementiner. Tävla med dig själv eller väninnorna - vem kan få in flest?
2. Ägg. Kraftprov, öva upp dig till att kunna kläcka ägget utan hjälp av händerna.
3. Elvisp. Lite mer avancerat, men oj vad det raspar gott!

Lycka till nu!

Farbrorn

 

09 mars, 2006

Vidgade vyer del 2

Vad är det för fel på mig?
Jag tänder bara på 20 åriga pojkar med platta magar och tighta stjärtar.
Behöver hjälp
Niklas

Käre herr Strömstedt!

Det är synd för dig att du är så enkelspårig, du missar en stor dos kladdigheter i livet. Börja med att ställ dig frågan "vem vill jag tända på?". Sen söker du dig initialt till den totala motsatsen.

En tidig självhjälp är också att blanda en liten dekokt bestående till häften av mannagryn och till hälften av geturin. Massera med lätta drag in glans med massan.

Farbrorn

 

08 mars, 2006

Vidgade vyer

Vad är det för fel på mig?
Jag tänder bara på 20 åringar med platta magar och tighta stjärtar.
Behöver hjälp

Bäste Arne!

Det är fullt normalt och hälsosamt att tända på unga damer med nätta kroppar.
Ditt problem är dock att du BARA tänder på dem. Det gör tyvärr ditt liv mycket torftigt, då variation är mycket eftersträvansvärt i dessa sammanhang.

Detta går dock enkelt att bota, det finns två vägar:

1. Ingreppet. Du utför en enkel liten operation på dig själv. Öppna upp vid tinningen och för in en mindre virknål, lirka ut en liten liten bit av hjärnan, och för sedan försiktigt in ett pubeshår från en ordinär, lätt överviktig dam på runt 35 år.

2. Invänjningen. Du ser helt enkelt till att börja idka samlag med lite äldre damer (börja med kvinnor som steg ett, kan bli för mycket att testa män eller djur redan nu). Till en början är det en plåga för dig, som du helt enkelt ser till att genomlida. Med tiden vänjer du dig och till slut blir det tom någonting som närmar sig njutning.

Lycka till!

Farbrorn

 

06 mars, 2006

Små, små kålhuvuden

Har du varit i Bryssel?

Hej Taikon!

Naturligtvis har jag varit där. Jag klassar staden som blå till rödgul och öl- liksom samlagsmöjligheterna är goda.

Farbrorn

 

Allting är vitt vitt vitt

Funkar verkligen tugummin som tex Extra? Får man verkligen vitare tänder?
Med vänliga hälsningar
Dr. Acula

Bäste herr Engstrand!

Som du redan innerst inne vet, är det naturligtvis bara båg att du kan få vitare tänder med hjälp av tuggummi. Det är naturligtvis bara manlig säd som fungerar. Applicera försiktigt mot torra tänder efter kvällstoaletten, och låt verka över natten.

Farbrorn

 

02 mars, 2006

Släckt

Vad är mörkast?

a) Mörkaste Småland
b) Ljusaste Matabeleland

Käre Ian!

Ljusfattigast är det förstås varhelst du dricker Achel Brun. Slut ögonen och låt dig svepas in i det totala tryckande mökret.

Farbrorn

 

Hårt dagen efter

Hej
Varför blir man bakiskåt?
Kan tjejer bli kåta när de är bakfulla?
Från en som är kåt som fan.

Hej Boris!

Det finns inga vetenskapliga samband mellan kåthet och bakfylla. Detta bevisar naturligtvis enbart att vetenskapen är opålitlig.

Anledningen att du blir bakiskåt är att du under några timmar slagit ut din förmåga att genomföra ett ordentligt samlag, och nu pockar din ådrige kompanjon på uppmärksamhet och vill visa sig duglig igen.

Bästa samlagsställningen vid dylikt tillstånd är förstås rygglägesleverans med minimal egen ansträngning.

Damer blir tyvärr inte kåta på detta sätt, de är enklare organismer. Deras härlighet har inte heller på samma sätt en egen vilja och ett hävdelsebehov.

Farbrorn

 

01 mars, 2006

Dubbelfrågan

Varför har gitarren 6 strängar när man bara har 5 fingrar?
/Per

Varför har gitarren 6 strängar när man bara har 5 hjärnceller?
/Mathias

Kära Turturduvor!

Som det heter i den gamla versen: "Fiolen har fyra, Gitarren har sex, Giraffen har femton men kuken bara en".

Farbrorn