<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12472067\x26blogName\x3dF+R+%C3%85+G+A+F+A+R+B+R+O+R+N\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://fragafarbrorn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://fragafarbrorn.blogspot.com/\x26vt\x3d-1931585558718360899', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Hej och välkommen till "Fråga Farbrorn". Här kan du ställa frågor om allt mellan himmel och jord! Det kommer företrädesvis att handla om sex förstås.

Posta din fråga genom att klicka här eller maila den till fragafarbrorn@gmail.com nu!

28 september, 2005

Återkommande fundering

Hej farbrorn.

Lilla jag har en liten liten fråga till stora stora farbrorn. Varför har farbrorn en bild på den store mystikern, profeten och älskaren Grigori Effimovich Rasputin på Er hemsa?

Gösta "Gösen" Whirke

Bäste nattjägare!

Jag ber att få hänvisa till två tidigare frågor jag besvarat i samma ämne:

20 maj 2005 - Den väldige ryssen
06 juli 2005 - Den ryske hjälten

För övrigt finns en nutida vanföreställning att den skäggige ryssen skulle vara död, vilket naturligtvis är långt ifrån sanningen.

Möjligen kommer Kaleghis bidraga med en ny bild framöver, då förväxlingar av detta slaget inte verkar helt ovanliga (trots den uppenbara olikheten).

Farbrorn

Etiketter:

 

27 september, 2005

Sunkig QkLatrin

Hej Farbrorn,

Har du någon favorit bland de SQL-queries du sett?

Datanörden

Käre Bill!

Det är bara män med ynkliga skrumpnande genitalier som gläds åt SQL. För att inte göra dig besviken ska du ändå få en ny sats att dreggla över.

SELECT vcCum FROM tblVagina INNER JOIN tblCock ON tblVagina.intInterCourseID = tblCock.intInterCourseID

Farbrorn

 

26 september, 2005

Köksövningar

Hej farbrorsötis.
Det var Elin här igen, med löksoppan du vet.
Jag följde inte ditt råd och serverade löksoppa utan valde istället limelax med currysås.
Följden av detta är att jag ej har några svärföräldrar längre.
Min aktuella fråga är alltså, vad ska en flicksnärta i min situation laga för slags mat för att 1) Överleva 2) Locka en ny karlslok med eller utan svärföräldrar?
Puss på näsan

God middag, Snärtan!

Det var roligt att höra hur det gick med maten. Jag ska ge dig några fingervisningar till ett lyckat verk i kök och badrum.

1. Lök, hjortron och kakao går alltid bra ihop. Använd detta som bas i merparten rätter. Rör väl och sjud ihop till märklig konsistens.

2. Alla riktiga män gillar öl, chips, hamburgare och väldoftande vackert kvinnohår. Mixa ihop dessa råvaror för bästa resultat.

3. Som synnerligen effektiv afrodisiaka, försök följande: Medelst skryt, locka hem lämplig karlslok till ditt näste. På valfritt sätt, applicera en blandning av pressad chili, vitlök och citron på hans stolta flaggskepp. Lova att du kommer göra om detta tills han bestämmer sig för att stanna hos dig.

Lycka till i gourmetsvängen!

Farbrorn

 

23 september, 2005

Nya tider

Hej farbrorn,

Jag är en säljchef på ett internationellt IT-företag. De anställda är enligt min uppfattning mycket lata. De fixar inte saker inom de snäva tidsramarna som jag godtyckligt sätter. Under en lång tid har jag skrämt dem med ord som "You are holding back revenue", "This is your number one priority" och "This is business critical". Nu verkar det som om de inte lyssnar på dem längre. Har du förslag på nya fraser som jag kan använda för att få pli på latmaskarna?

/Internationell affärsman

Hej Joe!

Dina uttryck är mycket ålderdomliga. Det är också därför de inte fungerar. Jag antar att du är en liten stropp som blev mobbad i skolan och nu försöker hävda dig på bästa sätt. Så här ska du gå vidare:

1. Lär dig fladdra med näsvingarna. Gör detta konstant när du pratar med t ex den som är ansvarig för ert säljstödssystem. Samtidigt spärrar du upp ögonen så mycket du kan. Lätt distraherande.

2. Varje gång du har en önskan, inled konversationen med att stegrande skrika "Mooooaaaahhhhaaaahaaaaa... You're going to get it bad. Real bad!". Detta förutsatt att engelska är ditt modersmål. I annat fall översätt till aktuellt språk.

3. Om inget annat funkar, ta till nödåtgärden att förklara att om det inte kommer att ske på kortast möjliga tid så kommer vederbörande att få... (här tystnar du och du hänger ut din lilla ostbåge, pekar menande på den och därefter personens mun. Le finurligt)

Farbrorn

 

22 september, 2005

Pikanta dofter

Hej
Jag är en kille på 20 år.
Vad gör man åt dålig andedräkt?

Bäste Daniel!

Jag ger dig här tre spår:

Avledningsspåret
Du skapar en än större odör på annan ort, vilket tar fokus från din stinkande munhåla. Förslagsvis väldigt ruttna vädersläpp. Gärna i kombination med utebliven torkning efter toalettbesök (fem poäng).

Normaliseringsspåret
Du ordnar så att alla andra luktar lika illa, din dåliga lukt blir normen och ingen lider av det. T ex genom att med våld trycka i dem olika mixturer. Prova en del vitlök, en del slivovice och två delar flens.

Rengöringsspåret
Gör noggrant ren mun och svalg medelst fellatio.

Lycka till!

Farbrorn

 

20 september, 2005

Samma lika?

Hej Farbror.
Jag såg att Fredrik Virtanen från Aftonbladet har listat din frågespalt som sina favorit bloggar. Vad kan det bero på? Är det så att Farbrorn och Fredrik har ett homosexuellt förhållande?

Bäste herr Bildt!

Vad får dig att tro att förhållandet i sådana fall skulle vara homosexuellt? Din fråga förutsätter att Virtanen och Farbrorn lider av samma kön.

Farbrorn

 

Konstiga ord och datamaskiner

Hej Farbrorn.

Vi har ett rapporteringssystem på jobbet som jag inte förstår. Jag måste alltid ringa vår support flera gånger om dagen och ställa dumma frågor. Snart tror jag att de lackar ur och spöar skiten ur mig i en mörk gränd.

Kan du förklara vad detta betyder så jag undviker att få stryk:

greater than
equals
less than
contains
starts with

Tacksam för svar

/marknadsadministratören

Hej Joe!

Greater than = Stånd (ifr större än strax innan)
Equals = Ett kvinnobröst (ifr lika [stort] som det andra)
Less than = Eftersats (ifr inte lika mycket som den första)
Contains = Testikel (ifr finns i pungen)
Starts with = Gnu (ifr allt börjar med en gnu som frustar och stirrar vansinnigt)

Håll tillgodo!

Farbrorn

 

14 september, 2005

Gaffelläge

Hej
Jag har en kompis som ständigt är otrogen mot sin trolovade. Hur ska jag hantera det här? Ska jag låta honom hålla på? Ska jag försöka prata förstånd med honom? Ska jag berätta för hans fästmö eller ska jag rent av själv stöta på henne?
Tacksam för snabbt svar
Sonny

Käre Sångfågel!

Du har hamnat i ett delikat läge, och det ska du passa på att njuta av. Alla tillfällen i livet som avviker från det ordinära är att se som en möjlighet till nya upplevelser och förnimmelser. Det framgår inte riktigt i frågan vilken kupstorlek fästmön har. Inte heller om du och kompisen har några speciella band, tex utfört ritualmord tillsammans. Därför får du ta mitt råd med en nypa salt och vinäger.

Jag tror damen i fråga skulle må bra av en ordentlig omgång ådrig mast. Bjud henne detta själv, eller förmedla det via egna bekanta. Du kan också skicka ned henne i Stockholmskrogen Kvarnens köttbunker, eldrummet, så kommer detta sköta sig självt.

Lycka till

Farbrorn

 

12 september, 2005

Gasattack

Vad är lämpligast att bjuda svärföräldrarna på, krämig löksoppa med blåmögelost eller gräslökspannacotta med löjrom?

/Elin

Bästa Flickstumpan!

Det framgår inte riktigt i frågan om du står på god fot eller ej med dina svärföräldrar. Jag antar att så icke är fallet, som sig bör. Tumregeln här är att bjuda på någonting som verkar bra så länge de befinner sig i din näret, men som sedan åsamkar dem nämnvärt lidande. Jag skulle satsa på löksoppan.

Om du är intresserad kan jag publicera några av mina favoritrecept på det temat här framöver.

Farbrorn

 

Stor-Eriks lur

Hur sexiga är inte småtjejerna i tATu igentligen?

God morgon, Carl!

De är inte sexigare än Michael Douglas. Men ett är säkert. De är mycket goda sångerskor och kan dessutom blåsa lur på ett exemplariskt sätt.

Farbrorn

 

Män är från Saturnus

Handen på hjärtat. Vad tycker du om kvinnor egentligen? Är de slampor allihop?

/jocke

Hej Snåljåp!

Om kvinnor är slampor, så är män papperskassar från Ica Kvantum. Själv gillar jag djuret mullvad.

Farbrorn

 

06 september, 2005

Höstmodet

Hej Farbror Joakim
Hur ska man klä sig nu i höst. Om man vill uppvisa sig som en ung framgångsrik man i farten.
Mvh
Gordon

God morgon, Blixt!

I höst kommer struthättan göra sitt återtåg i modesverige. Det kommer vara ganska stora ok i ylle med huva och strut. Färgerna är jordnära; raps, blåbär och kol i lätt urvattnade toner. Strutens längd varierar, de med högst status lär vara de som visar sig med längst strutar. Ett hett tips är att använda struten som halsduk när novemberkylan börjar bita på allvar. Haute couture möter funktion i en bländande symbios. Som ackompanjemang till hättan rekommenderar jag en enkel klädnad i tunika och hosor. Till galamiddagen tar du fram den fotsida yllemanteln med familjevapnet, chict fäst över högra axeln vilket ger maximal rörlighet för vapenarmen.

Blankpolerad blygdkapsel i fabulösa storlekar kommer givetvis vara rätt även i höst.

Slutligen kan jag tillägga att den här killen har fattat det här med mode. Han är en av den nya generationens metrosexuella revolutionärer. Se, njut och lär!

Lycka till nu!

Farbrorn