<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12472067\x26blogName\x3dF+R+%C3%85+G+A+F+A+R+B+R+O+R+N\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://fragafarbrorn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://fragafarbrorn.blogspot.com/\x26vt\x3d-1931585558718360899', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Hej och välkommen till "Fråga Farbrorn". Här kan du ställa frågor om allt mellan himmel och jord! Det kommer företrädesvis att handla om sex förstås.

Posta din fråga genom att klicka här eller maila den till fragafarbrorn@gmail.com nu!

31 augusti, 2005

Förhandsinformation

Hej
Först och främst vill jag bara säga att du är min stora förebild. Jag läser dina kloka svar varje dag och tar till mig varje ord. Det har verkligen hjälpt mig här i livet. Nu till min fråga:
Finns det något sätt man kan se på en kvinna om hennes vulva är trång eller slapp? Utan att känna efter?
Från
Din störste beundrare

Hej Göran!

Tack för de fina orden. Följer du mina råd kommer du bli en lyckad människa. En nödvändig människa. Du är på god väg.

Det finns en enkel tumregel att följa. Det är nämligen så enkelt att vulvans snävhet står i direkt relation till näsgångens diameter. Så vill du på ett diskret sätt testa ditt kap innan det är för sent, lirkar du försiktigt in ditt lillfinger ett par centimeter i en av hennes näsborrar och känner hur väl det sluter till. Se de första objekten som försökspersoner, där du får lära dig sammankoppla de två olika åtslutningssensationerna. Testa gärna med en ung snärta och en äldre flerbarnsmamma för att kunna jämföra skillnaderna tydligare.

Lycka till!

Farbrorn

Etiketter:

 

Nattlig ryttare

Hej
Hur många tjejer med silikon har David Hasselhof knullat?
Hälsningar
Strandraggaren

Bäste Panos!

Svaret på din fråga är noll (0). David har nämligen sin svendom i behåll. Under den tuffa snygga ytan bor en väldigt blyg och osäker liten gosse.

Visste du förresten att han döptes efter systerkrogen till Sturehof som var tänkt att öppna på hasseludden?

Farbrorn

 

25 augusti, 2005

Den världsvida väven

Hej Farbrorn
Vad är sajber6?
Tacksam för svar
/Jens

Hej Homo Sap!

Det du pratar om är en slags onani med den moderna informationstekniken som hjälpmedel. Man lindar helt enkelt en nätverkskabel (med cyber i) runt sin styva kuling och drar igång. Internet är fantastiskt.

Lycka till!

Farbrorn

 

23 augusti, 2005

Trevliga bytes i inboxen

Hejsan.

Jag har hört talas om något som kallas för spam eller skräppost. Vad är det för något och vem är det som skickar detsamma? Tacksam för svar.

/Valter i Komossen

Bäste Mjölnare!

Spam kommer ursprungligen från en dialektal variant av ordet erektion på katalanska, "spampf". Det syftar till de mängder av insändarbrev som skickades till de lokala erotiska tidningarna vilket ofta resulterade i en hel by som gick omkring med spampf.

Nåväl. Spam, som den nutida förkortningen lyder, är elektroniska brev med olika erbjudanden som enbart har som syfte att ge dig spampf på ett eller annat sätt.

De skickas uteslutande av en liten, korpulent farbror vid namn Hagald Fnedur-Svensson som bor i Färila. Han syns ofta onsdagkvällar på Färila Gästgiferi tuggandes en sellerikvist och med en avslagen Kopparbergs fatöl framför sig på bordet.

Farbrorn

 

17 augusti, 2005

Gröna rum

Hej Farbrorn!

På flera håll i stan så finns det träd som luktar ungefär som spyor just nu. Jag antar att det är en del av trädens mognadsprocess. Kan du säga vilken art det är som luktar så illa?
I min hemstad kantas för övrigt torget av oxel. Oxeln luktar också varje år men inte spyor utan sperma.

Hallå Bertil!

Visst finns det träd som luktar vomeringsresultat. Men det är inte dessa träd du doftat nu. Svaret är enklare än så. Det sitter helt enkelt kvar en intorkad kaka av kräks i din mustasch.

Att oxeln doftar mänsklig säd är däremot helt sant. Det är naturens underfundiga sätt att hjälpa trädet på ett något långsökt sätt. Doften ökar kvinnornas brunst, vilket ger fler amorösa brottningsmatcher i sensommarnätterna. Det är förstås inte helt ovanligt att det rotas en del i pastejköket under sådana sessioner. Detta kan resultera i en efterföljande tarmtömning i omedelbar närhet till en oxel, som i sin tur naturligtvis ger en fin extrados näring till nämnda träd.

Är det inte fantastiskt?

Farbrorn

 

15 augusti, 2005

Uppföljning

Har nu följt din 3-stegsmetod och det funkade utmärkt. Denna person är inte längre en del av vår organisation. När han slutade sa han någonting om hämd. Behöver jag vara orolig?

Hej igen Basen!

Du behöver inte vara orolig, om du bara följer mina två enkla råd.

1. Bete dig i alla situationer coolt (titta på Clintanfilmer om du behöver öva).
2. Beväpna dig med ett grovkalibrigt vapen och skjut vederbörande med tre snabba skott i bålen så fort en möjlighet uppenbarar sig.

Farbrorn

 

Att älska musik

Hej farbrorn.
Jag är orolig för en kompis. Jag tror att hans kärlek till sitt musikinstrument börjar gå överstyr. Kan det vara farligt att inleda ett förhållande med ett instrument?

Är det kanske till och med så att det är straffbart.
Mvh/ orolig kompis.

Käre Sören!

Visst kan det vara mycket farligt att ge sig ut på den banan. En gammal bekant till mig, Johan T Lindwall, kilade tex i flera år stadigt med en luggsliten cello. Det resulterade i en hel del strängar som fortfarande inte är klippta. Och jag känner ingen som skulle vilja komma så nära att klippning blir aktuellt heller, tyvärr.

Johan är omskuren på ett besynnerligt sätt.

Farbrorn

 

Kliar inte sviden?

Hej du vise man.
Vad är en vandringspokal?
Mvh
Den vandrande vålnaden

Käre nemesis!

Din fråga klurigare än man först kan tro. Använd din utökade chiffernyckel för att få en extra ledtråd.



Farbrorn