<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d12472067\x26blogName\x3dF+R+%C3%85+G+A+F+A+R+B+R+O+R+N\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dTAN\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://fragafarbrorn.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dsv_SE\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://fragafarbrorn.blogspot.com/\x26vt\x3d-1931585558718360899', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Hej och välkommen till "Fråga Farbrorn". Här kan du ställa frågor om allt mellan himmel och jord! Det kommer företrädesvis att handla om sex förstås.

Posta din fråga genom att klicka här eller maila den till fragafarbrorn@gmail.com nu!

29 juni, 2005

Häradsbetäckare

Hej Farbrorn,

Det var länge sen du svarade på en fråga. Är det så att du inte får frågor längre? Är din tid som allvetare slut?

/Sverker Olofsson.

Bäste Smattermun!

Det kan så vara att eran då jag var ett välkänt orakel lider mot sitt slut. Ett är dock säkert. Min tid som mästerknullare är långt, långt ifrån över.

Farbrorn

Etiketter: ,

 

21 juni, 2005

Alternativ till luftkonditionering

Hejsan.

Det är oerhört varmt i dag. Hur gör man för att på bästa sätt svalka av sig?

/Pirmin Zurbriggen

Bäste Alpinist!

Till att börja med bör du åsamka dig själv ett praktfullt stånd. Mycket av din energi går då till att underhålla det och värmen blir sekund.

Ett av mina favoritsätt att sedan svalka mig är att ta en fyra-fem väldimensionerade 19-åriga flickor av högsta kvalitet. Kyl dem nakna i ett större kylrum, i åtminstone 10-15 minuter. Låt dem sedan klänga på dig utan inbördes ordning. När en av dem blir för varm får hon kyla sig igen i 5-10 minuter. Detta sker omlott så du alltid har minst 3 flickor klängandes på dig.

Lycka till!

Farbrorn

 

Luftgitarr

Tjenare din gamle kardinalstake,

Har man många vänner och aldrig svårt att få falt sällskap under den mörka tiden av dygnet måste man vara en god människa, eller hur?

Hur blir man en sådan riktigt god människa?

/Yngwie

Hej Malmis!

Det svåra är inte att hitta sällskap under dygnets mörka timmar, utan under själens svarta år. Där har du din utmaning.

Sen ogillar jag starkt uttrycket "god". Använd hellre termen "meningsfull". Hur blir man en meningsfull människa?

Det är en lång väg att ta sig. Till att börja med ska man inse vad meningsfull innebär. Börja med att smörj in dig med en blandning av jord, svavel och sodavatten och anteckna dina förnimmelser.

Farbrorn

 

15 juni, 2005

Kedjebrev

Snälla farbrorn.

Skulle du vilja förgylla mitt simpla liv genom att svara på några enkla frågor som finns här http://lasseman.blogspot.com

När massan får veta vad farbrorn lyssnat på som gjort honom så vis som han är idag kommer dessa alster att vara lika eftertraktade som Gurka i Västerås.

/Snart upplyst

Bäste Optionsinnehavare!

Farbrorn är ett vist, men stundtals vrongt väsen. Liksom den gamle underutrustade pederasten Jan Guillou vägrar jag rätta in mig i leden och svara på enkätfrågor.

För att visa min goda vilja ska jag dock skriva något litet om musik.

Min gamle vän och antagonist Jonny Bode är förmodligen den mest geniale kreatör som någonsin verkat inom musikbranchen.

Till alla er som längtar efter någonting finstämt, och samtidigt genialiskt har jag tagit fram ett slags mall för hur riktigt komplex och bra musik ska låta.

Farbrorn

 

14 juni, 2005

Pyssel och papp

Grislever,

Einstein, den gamle grisapågen, påstod på sin tid att allting är relativt. Detta innebär ju att även hans påstående var relativt, och kanske då inte ett dugg relativt.

Hur ska jag kunna återuppleva honom för att sedan kunna leverera denna upptäckt?

Han kommer troligtvis dö av förudmjukelse. Eller var det förhudsförmjukelse?

Hej Paulo R!

Med utgångspunkt i ditt resonemang så förefaller det mig att du har en, relativt sett, vansinnigt liten skrynkelslang. Jag beklagar detta. Mitt råd till dig är att förlänga den med hjälp av tomma toalettpappersrullar och silvertejp.

Farbrorn

 

13 juni, 2005

Väderprofet

Hejsan!

Jag tänkte bara höra med dig hur vädret blir på semestern. Jag ska vara ledig i fyra veckor med start i mitten av juli. Får jag soligt och fint?

/Ra

Bäste Flotte!

Det beror förstås på vilken planet du befinner dig på. I din fråga framgår inte detta men jag utgår från att du menar den lilla brunskimrande idyllen "nevörigimallunk", ca 130 milj ljusår från tellus.

vädret kommer vara mörkt, och det kommer dofta illa.

Farbrorn

 

09 juni, 2005

Baby Spice

Hej farbrorn,

Engelska flickor är ofta väldigt fula. Får de någonsin ha sex?

/Oskar

Käre Charles!

Nej de får inte ha sex. Men det beror inte på deras avsaknad av sex appeal, utan på att de engelska männen hellre ägnar sig åt att iklä sig blöjor, trycka upp en apelsin i käften och bajsa varandra i navel och hår.

Och mellan de sessionerna har de alldeles för fullt upp med att oroa sig över att de förlorar revenue, för att överhuvudtaget hinna intressera sig för stumpmassage medelst brittiskt blek vagina.

Farbrorn

 

03 juni, 2005

Trams på hög nivå

Hej!

Det här med att "gå och träna" som många gör på lunchen, vad är det egentligen och hur ser du på det hela?

/Jimmy Hoffa

Käre Fackpamp!

Det är ett otyg. Vad de egentligen säger när de uttalar de otrevliga orden är "Jag har komplex, är fånig, fåfäng, flickaktig och tycker att hotell måste vara minst fyrstjärniga för att jag ska kunna bo där"

Farbrorn.

 

Male people RO(c)KS

Hej Farbrorn,

Jag behöver råd. Är män djur?

/Mansskovinlistisk initiativ

God förmiddag Gudrun!

Jag antar att du menar djur i betydelsen "dödar och äter barn, har som mål att kvinnan ska vara underlägsen mannen och slår och våldtar mest på skoj".

Självklart stämmer det. Det som inte kommit fram i debatten är dock att kvinnor inte är djur, utan krocketbågar. Alltså såna där metallpinnar i formen av ett uppochnedvänt u som sticks ned i marken vid krocketspel.

Farbrorn.

 

Tråkosexuell?

Hej Farbrorn.

Vad tycker du om homosexualitet?

/G.

Hej Göran!

Jag tycker homosexualitet är ganska tröttsamt. Varför inskränka sig till ett kön, en ras, en art osv? Varför behålla skygglapparna på och envisas med att vara "normal". Inbilla sig att "det här är det bästa för mig" osv... Think out of the box. Våga. Bryt dig loss från ditt fängelse.

Det finns ett helt universum därute att upptäcka. Och betydligt fler än 5 dimensioner.

Farbrorn

 

01 juni, 2005

En av de stora frågorna

Vem är du?

Käre von Snaaabel!

Rannsaka ditt hjärta, och du skall finna att svaret nog är dig närmare än du först kan tro. Endast när ditt sinne är helt rent och fritt kan hela sanningen uppenbaras för dig.

Och kom ihåg att en liten stump till ljumskvän kan i viss mån kompenseras av idogt flaxande med armarna och tarvlig frisyr.

Farbrorn

 

Puffapuffapuff

Vad tycker farbrorn om rökförbudet?

/some people call it da ganja....

Bäste Bob!

Jag har inte lusläst lagtexten än, men gäller förbudet endast rökning av tobaksprodukter så bryr jag mig föga.

Jag är själv en inbiten vanerökare, men nyttjar aldrig den lismande kartellens smutsprodukter. Jag brukar använda mig av en blandning av krossade hasselnötsskal, krusmynta, jord och rivet glatt papper (av veckotidningskaraktär). Jag hoppas verkligen min mixtur inte innefattas av förbudet.

Farbrorn